Over ons

Wij geven al ruim 5 jaar huiswerkbegeleiding en training van studievaardigheden aan scholieren.
Onze methodiek heeft zich ontwikkeld om kinderen niet alleen te helpen met het begrijpen van de leerstof, maar vooral te begrijpen hoe zij zichzelf beter kunnen motiveren. Zo bouwen wij aan het zelfvertrouwen om goede resultaten te bereiken.

In 2011 hebben wij in samenwerking met het Covey Onderwijs instituut een nieuw programma opgesteld. Met als doel kinderen actief te begeleiden om goede resultaten te bereiken.
Voor iedereen is de manier waarop je dit kunt realiseren weer anders.
Misschien heb je meer structuur nodig, ligt het aan motivatie, zie je het nut niet of zijn andere bezigheden simpelweg verleidelijker.
Met de Covey Huiswerkbegeleiding methodiek helpen wij kinderen om actief te onderzoeken wat werkt en  hoe het anders kan.
Zo bouwen we niet alleen aan betere kennis maar vooral aan zelfvertrouwen om goed te kunnen presteren.

Covey onderwijs

De 7 habits voor highly effective people is een veel gebruikt management boek  in het bedrijfsleven. Het gaat over zelfmanagement in de breedste zin van het woord. De methode wordt door Nederlandse bedrijven in trainingen toegepast om medewerkers samen betere resultaten te laten bereiken.
Van de 7 habits is ook een scholieren versie ontwikkeld “7 habits for highly effective teens”. Deze methode wordt op scholen in de VS en Canada toegepast en inmiddels ook in Nederland op basisschool Atlantis in Amersfoort.

In samenwerking met Covey Onderwijsgroep hebben wij de Amerikaanse methode vertaald naar de Nederlandse cultuur en afgestemd op het Nederlands onderwijssysteem. Samen met scholieren hebben wij het huiswerkbegeleiding programma getest en aangepast op hun belevingswereld. Hierdoor kunnen scholieren de methode makkelijker toepassen. Of je nu fervent gamer bent, het liefst alleen maar op het sportveld staat of liever met vrienden en vriendinnen afspreekt wij helpen je een balans vinden om alles wat je belangrijk vindt goed te doen.

Onze waarden

Vertrouwen
Wij stellen samen duidelijke doelen, maar alleen door in elkaar te vertrouwen kunnen we deze realiseren.
Samenwerken
Wij onderhouden intensief contact met ouders en mentoren om samen goede resultaten te bereiken.
Respect
Ouder worden betekent meer zelfstandigheid, wij stimuleren eigen initiatief maar helpen je trouw te blijven aan de waarden die voor jou en je familie belangrijk zijn. 
Duurzaam
Onze methode is erop gericht duurzaam resultaten te bereiken, zodat je je hele studietijd hier baat bij hebt. 

Ons Team